چهارشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۹
اختتامیه اولین جشنواره شیوه ‎های نوین در آموزش قرآن

مراسم اختتامیه جشنواره شیوه‎های نوین در آموزش قرآن کریم ظهر امروز با تجلیل از برگزیدگان این جشنواره در قم برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری حوزه، اولین جشنواره ملی شیوه های نوین در آموزش قرآن کریم به همت معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، امروز چهارشنبه، در مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج) در جمکران قم برگزار شد.

مرتضی خدمتکاری، دبیر اولین جشنواره شیوه های نوین در آموزش قرآن کریم در این مراسم گفت: این جشنواره از آذرماه سال گذشته کلید خورد، و در دو بخش به دریافت آثار علمی و هنری و فرهنگی مشغول شد.

وی افزود: این جشنواره در دو بخش ارسال مقالات و بخش شیوه های عملی در بخش قرائت، حفظ، مفاهیم و همچنین کودکان برگزار شد که بر این اساس 246 اثر و مقاله در بخش شیوه های نوین آموزش قرآن کریم به دبیرخانه همایش ارسال شد.

خدمتکاری همچنین تجلیل از معلمان و پیشکسوت قرآنی کشور را از دیگر برنامه های جشنواره شیوه‌ های نوین در آموزش قرآن ذکر کرد.

حجتالاسلام والمسلمین حمید محمدی معاون قرآن وعترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در این همایش با اشاره به اهمیت مساله شناخت شیوه‏های نوین در آموزش قرآن، اظهارکرد: نخسيتين جشنواره شيوه‌های نوين آموزش قرآن با همين جهت‌گيری آغاز شد و در بحث كلان‌تر جشنواره‌های بين‌المللی آيات نيز هدفی بزرگ را دنبال می‌كند كه 30 موضوع كليدی مد نظر آن است و محوريت اصلی آن بحث هنرهای قرآنی است كه به شدت از آن غفلت شده است.

وی افزود: مقام معظم رهبری بر تمدن‌سازی مطلوب قرآنی نه تنها در ايران بلكه در ميان تمام ملل مسلمان تأكيد بسیار دارند و بايد پيش از اشاعه اين شعار محورهای اصلی و راه‌های رسيدن به اين تمدن مطلوب را شناسايی و ترويج نماییم.

محمد علی لسانی فشارکی از دیگر سخنرانان این همایش بود که در سخنانی با اشاره به اهمیت آموزش قرآن بر اساس مبانی نبوی و اهل بیتی(ع) عنوان کرد: شیوه آموزش قرآن را باید از سنن نبوی و روایات پیدا کرد که علامه طباطبایی(ره) در مقدمه المیزان به شکل بسیار زیبایی به این مساله پرداخته است.

 

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha